ایمیل:    hi@saesfahan.ir      |      آدرس جلسات بانوان:    0799 683 0913      |      آدرس جلسات آقایان:    3313 511 0913

انجمن معتادان جنسی گمنام

داستان اعضاء

« آسیب پذیر، اما عاقل »

موضوع: آسیب‌پذیری ذهن در برابر افکار شهوت – بازیافتن سلامت عقل با کمک نیروی برتر – وسوسه و قدرت انتخاب – تمرین قدم ها و هوشیاری روزانه.

خدا رو شکر برنامه را دارم و به این باور رسیده ام که قدرتی بالاتر از خودم می تواندسلا مت عقل را به من بازگرداند.

من همچنان به افکار شهوانی ادامه می دهم. آنها به من بر می گردند چون من در محیطی زندگی می کنم که به هیجان آوردن حواس یک وسیله تجاری است که مشاغل برای فروش محصولات خود از آن استفاده می کنند. این روش در تمام رسانه های مدرن استفاده می شود. تا زمانی که در غار زندگی نکنم، نمی توانم از وسوسه اجتناب کنم. حتی در یک غار نمی توانم از یادآوری سرخوشانه افکار شهوانی اجتناب کنم. هیچ راهی وجود ندارد که بتوانم از افکار شهوانی اجتناب کنم. من باید این واقعیت را بپذیرم که در برابر این افکار آسیب پذیر هستم.

شاید یک روز، من آنقدر آسیب پذیر نباشم. من این امید را دارم به دلیل کار SA که انجام داده ام، اکنون می توانم پشت کامپیوتر بنشینم، کارهای خدماتی و سایر فعالیت های مثبت انجام دهم و به جستجوی پورنوگرافی فکر نکنم. با این حال، این آزادی هنوز محدود است. مکان‌ها و زمان‌های زیادی در هر روز وجود دارد که من تحریک می‌شوم. افکار شهوانی می آیند.

حتی اگر هنوز در برابر افکار شهوانی آسیب پذیر هستم، می دانم که هوشیار هستم. ایمان من به نیروی برتر و تمرین روزانه من در برنامه SA، عقل جدیدی را برای من به ارمغان آورده است. وقتی افکار شهوانی به سراغم می آیند، پاسخ جدیدی دارم. می‌دانم که این فکر تهدیدی برای متانت و شیوه زندگی هوشیار من است، بنابراین فکر را به نیروی برتر تسلیم می‌کنم و درخواست کمک می‌کنم. این عقل جدید من است.

اکنون می دانم چگونه به یک فکر شهوانی پاسخ دهم. من مجبور نیستم به آن عمل کنم. من یک انتخاب دارم. دانستن اینکه من یک انتخاب دارم سلامت عقل است. یادآوری چگونگی مدیریت یک فکر شهوانی و عمل به آن، داشتن یک زندگی هوشیار است.

به ذهنم می رسد که این دقیقاً همان چیزی است که قدم های 1، 2 و 3 مستلزم آن است. تشخیص می دهم که آسیب پذیر هستم؛ من معتقدم که پاسخ دادن به کمک نیروی برتر مرا هوشیار خواهد کرد. تصمیم میگیرم جواب بدم به این ترتیب من هوشیار هستم و به سلامت عقل باز می گردم. عجب! من آسیب پذیر اما عاقل هستم.

البته، برای ادامه زندگی سالم، بقیه قدم ها را کار می کنم، به صحبت‌های راهنما و نیروی برتر گوش می‌دهم و به جلسات می‌روم. همچنین عاقلانه است که به یاد داشته باشید، “این کار می کند، اگر شما آن را کار کنید.”

SA
گمنام

انجمن SA

جلسات

دیگر داستان های اعضاء